TT-logo

INFO, ADRESSEN, LINKS.


Info

Wilt u meer weten over de Tuinkring of weet u juist voor tuinliefhebbers interessante tuinen of gebeurtenissen, neem dan met een e-mailtje contact met ons op! Velen weten meer dan één!

Voorwaarden

Ook de Tuinkring heeft z'n "kleine lettertjes". Ze zijn noodzakelijk om de gang van zaken in goede banen te leiden en zo misverstanden achteraf te voorkomen. Ze worden elk jaar met een kritisch oog bekeken en zonodig aangepast en aan de leden toegezonden.
De huidige versie vindt u hier.

Adressen

Ons adres:

Tuinkring Twente

Kroonprins 20

7481 CJ Haaksbergen

telefoon: (0031) 0545 295813 / (0031) 053 5722417

IBAN: NL74 INGB 0009 5511 51, tnv. Tuinkring Twente, Haaksbergen. (BIC: INGBNL2A)

Links

Alles over planten:

www.plantaardigheden.nl

Alles over planten, struiken en bomen en met een schat aan wetenswaardigheden op tuingebied. Met honderden overzichtelijk gerangschikte links.

KMTP / Groei & Bloei:

www.groei.nl

De Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde bestaat al 130 jaar en heeft ca. 150 afdelingen in Nederland. Zij geeft het blad 'Groei & Bloei' uit.

De Nederlandse Tuinenstichting:

www.tuinenstichting.nl/

Deze stichting is opgericht in 1980 en zet zich in voor het behoud van tuinen en parken die door hun vormgeving, beplanting cultuurhistorisch karakter of ligging van belang zijn.

De Belgische 'Open-Tuinen'-stichting:

www.open-tuinen.be

De 'vzw OPEN TUINEN' heeft op haar website onder meer een kaart van Belgie waarop een schat aan te bezoeken tuinen voorkomt, die u kunt bekijken door op het volgnummer van de tuin te clicken.

Appeltern:

www.appeltern.nl

De tuinen van Appeltern zijn een begrip op tuingebied waar regelmatig evenementen op tuingebied worden georganiseerd. De moeite waard om eens te bezoeken!Terug